Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cannabis Wetgeving Nederland

Collapse
Dit is een Sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Re: Cannabis Wetgeving Nederland

    Oorspronkelijk geplaatst door tumble trimmert View Post
    [ATTACH=CONFIG]35159[/ATTACH]zou zomaar kunnen maar niet verder vertellen he.
    kameraad van mij had dit ook ongeveer vorig jaar politie heeft alles afgenomen
    waren 4 kleinere planten en 1 grote en dan komen ze met 10 man binnen vallen maarja

    Comment


      #17
      Re: Cannabis Wetgeving Nederland

      heej thanks voor de reacties en idd onder de 5 ben k geen kweekerij dus nemen ze me ze alleen af. de conjos terwijl ze niej eens wete dat t voor mn chronische rugpijn is.

      @thumble trimmert ; t moet niet te permanent zijn en afbreekbaar dus moet wel voor n tent gaan.

      @catseye; was van plan de warmte in de kamer te blazen zodat deze verwarmt word aangezien het in de zomer ook 28 graden is net als in de tent moet dit toch geen probleem kunne zijn, toch? is n grote open ruimte waar die instaat.
      het ging mij voornamelijk om de koude periode maar da is me te link met die temp verschillen dus dan ma in ons mooie zomertje

      @rnl88; weet je niet hoe ze hem gepakt hebben kan ook door gesnitch zijn he. of idd de geur licht ontsnapping.

      ben wel eens benieuwd of mensen met chronische pijn een soort van vergunning kunnen krijgen om gewoon onder een lamp te kunnen kweken zonder gezeik van politie ed.?

      peace

      Comment


        #18
        Re: Cannabis Wetgeving Nederland

        @ben wel eens benieuwd of mensen met chronische pijn een soort van vergunning kunnen krijgen om gewoon onder een lamp te kunnen kweken zonder gezeik van politie ed.?

        Vergeet dat maar. Het maakt niks uit of je mediwiet gebruiker of receatief gebruiker bent: het is en blijft verboden. Bovendien, zelfs als je maar 5 planten kweekt, als het technisch onveilig is gedraag je je niet als een goed huurder: ook dan kan je je huis uitgezet worden.

        Comment


          #19
          Re: Cannabis Wetgeving Nederland

          heej extreme same time other topic
          las net een topic daar had pilliwilly geschreven: Ook heb ik met de woningbouw overlegd ,en deze hebben mij een verklaring gegeven.
          Hierin staat dat het bezit van/tot 5 planten is toegestaan zolang het er nooit meer dan 5 zijn.
          dus mensen die huren het zou wel mogelijkheid bieden een gesprek aan te gaan met woningbouw maar aan de andere kant maak geen blaffende honden wakker!
          maja zo snijd overal wel het mes aan twee kanten is het niet....

          Comment


            #20
            Re: Cannabis Wetgeving Nederland

            Inderdaad verbinden woningbouwverenigingen geen gevolgen aan het feit dat je maximaal 5 planten kweekt. Echter, daar zijn voorwaarden aan verbonden. Deze voorwaarden gelden ook voor andere gedragingen van huurders. Als je 5 planten kweekt met onveilige apparatuur dan gedraag je je niet als een goed huurder. Dat geldt echter evenzeer voor iemand die een aquarium op een onveilige manier aansluit. Kortom, je moet als een goed "huisvader" met het gehuurde omgaan. Doe je dat niet dan kan de huurovereenkomst worden ontbonden.
            Als je echter meer dan 5 planten in je huis hebt staan dan gaat de woningbouwvereniging er van uit dat er sprake is van bedrijfsmatige teelt. Aangezien woningen een woonbestemming hebben mag er geen nering en handel van uit het pand worden bedreven. Dat schept evenwel rechtsongelijkheid. Immers, in heel veel huurwoningen wordt op kleine schaal bedrijfsmatig gewerkt. Denk daarbij aan thuiskappers, pedicures en manicures. Dus bij henneptelers wordt de huurovereenkomst ontbonden en bij thuiskappers niet.

            Comment


              #21
              Re: Cannabis Wetgeving Nederland

              Ik kreeg hier een brief van de wooningvereniging nadat ze hier 3 plantjes van het balkon hadden afgehaald, dus had niks met brandveiligheid of zo te doen. Dat ze van de politie vernomen haden dat er vanuit mijn woning drugsgerelateerde handelingen plaatsvonden . Deze keer bleef het bij een waarschuwing maar bij herhaling volgt directe huisuitzetting. Dus men gaat hier nogal verschillend mee om.

              Comment


                #22
                Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                Het aantal coffeeshops is in het begin van de jaren '90 enorm toegenomen. Mede door de overlast die dat met zich mee brengt, is op steeds meer plaatsen de dringende behoefte ontstaan om het aantal coffeeshops terug te dringen. Dat is gebeurd.
                ja dat is idd gebeurt helaas en dat coffeeshops overlast met zich meebrengen is lang niet altijd waar kijk naar kroegen daar heb je vaak overlast van niet van iemand die een wietje komt halen

                ---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

                Het aantal coffeeshops is in het begin van de jaren '90 enorm toegenomen. Mede door de overlast die dat met zich mee brengt, is op steeds meer plaatsen de dringende behoefte ontstaan om het aantal coffeeshops terug te dringen. Dat is gebeurd.<br>ja dat is idd gebeurt helaas en dat coffeeshops overlast met zich meebrengen is lang niet altijd waar kijk naar kroegen daar heb je vaak overlast van niet van iemand die een wietje komt halen

                Comment


                  #23
                  Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                  Niet de coffeeshops bezorgen overlast maar (een deel van) de bezoekers. Coffeeshops zetten zich vaak in om de overlast te beperken. Ga eens kijken bij Aarden in Goes: correcte portiers in uniform (zonder zichtbare tatoo's) vragen naar je ID. Op de stoep een jointje roken: no way, wild parkeren idem. Gewoon geen roestbakken ouder dan 10 jaar voor de deur, met geluidinstallaties van meer dan 90 decibel scheelt enorm in de overlast. En kijk eens bij "High Live" aan de Westwal in Goes: "Dwazen met tatoo's, rare petjes met de klep achterstevoren stoort anderen" : toch grijpt High Live niet in. Jammer, want ze missen een kans.
                  Last edited by Xtreme; 30 September 2011, 14:11.

                  Comment


                    #24
                    Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                    Wat zal jij opkijken dan van de "dwazen met tattoos" die tegenwoordig de operatiezalen bevolken Xtreme (en dan niet als patient of assistent). Toegegeven, die hebben meestal geen "i love hardcore" op het voorhoofd staan maar ergens een -totaal inspiratieloze- tribal ofzo

                    Een van de stijlvollere vertolkingen van het begrip coffeeshop vind ik Dakota in Nijmegen. Ruim opgezet, lekker hoog plafond, prima plek voor een krantje en een bakje koffie. In een rijtje herenhuizen, fiks parkeerterrein voor de deur, maar alles met mekaar een wonderwel incognito plekje. En dat moet ook wel want volgens mij zitten ze hooguit 100m hemelsbreed van een of ander middelbare school
                    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                    Comment


                      #25
                      Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                      Enige tijd geleden moet ik in Alkmaar zijn: uit pure nieuwsgierigheid Anytime binnengewipt. Aardige shop en idem bezoekers. Trouwens ook nog lekker gegeten in La Pampa: het ontbijt in ons hotel "de Palatijn" viel tegen, dus dan maar elders aangelegd voor het diner.

                      Comment


                        #26
                        Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                        klinkt goed zeg

                        tot 't diner zou ik niet uithouden.. hotelontbijtjes probeer ik niet meer ; relaxed brunchen op een plek waar ze ook lekkere koffie hebben
                        en anders take-away voor op 't werk
                        Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                        Comment


                          #27
                          Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                          Hotelontbijt, heerlijk. Om 6 uur opstaan, espresso ('k neem altijd een mini-espresso-apparaat mee), half uurtje zwemmen ('k kies zo mogelijk voor hotel met zwembad), 7 uur ontbijt: je helemaal volproppen met roerei, bacon, krentenbrood dik besmeerd met roomboter en belegd met plakken oude kaas en een deftige fruitsalade. Ongezond lekker! Met de koffie heb je inderdaad gelijk: het is veelal "zelftap", de tijd van de koffieservice met een potje "Smit en Dorlas" is voorbij. Eigenlijk zou dat toch nog wel moeten kunnen: 20 euro per persoon voor het ontbijt is tegenwoordig normaal.
                          Last edited by Xtreme; 3 October 2011, 10:47.

                          Comment


                            #28
                            Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                            dan ga ik jullie de wet in nederland uitleggen

                            Ik ben zelf ook chronische ziek en ben via huisarts met medi wiet in aanraking gekomen maar eigenlijk niet wat ik moet hebben na veel onderzoek ben ik er achter gekomen dat je wel degelijk op medische gronde wel mag kweken onder een 600 hps lamp
                            Willem jan Moorlag en nog andere personen mogen thuis op kleine schaal zelf medi wietkweken mits het op potgrond en met biologische voeding gekweekt word
                            Plus je zal toch een gevecht aan moeten gaan met justitie en je dokter en specialist moeten achter je staan dat medicijnen geen baat hebben en cannabis wel
                            Ik zelf ben dat gevecht aan gegaan op grond van onmacht en heb het voor gelecht bij de rechtbank te maastricht
                            Daarbij attendeer ik ze op een beslissing van de hoge raad te leeuwarder 16-09-2008 zaak Willem jan Moorlag en de hoge raad besliste dat het uit noodweer was
                            dhr Moorlag kon geen medicijnen gebruiken koffieshop te duur en medi wiet werkt voor geen meter omdat het bestraald word en er hoofdpijn van krijgt en de zorgverzekering moeilijk doet bij veel gebruik
                            Om toch aan zijn levensbehoefte te voldoen gebruikt hij cannabis die hij zelf kweekt en precies weet wat er mee gedaan word
                            De hoge raad beslist dat onder een 600 watt lampongeacht of er 5 of 50 onder staan je op 15 weken kweek 300 gram er af haald

                            Deze zaak is te vinden op de site van de hoge raad.nl dan krijg je de begin pagina,rechts boven staat uitspraken en rigister deze aanklikken op (uitspraken)
                            dan krijg je zoeken in uitspraken ,dan krijg je allerlei in vul vakken ga bijna onderaan naar datum en verander (tussen )in (op)en vul daarnaast de datum 16-09-2008 in en ga naar zoek pagina 11 zaak 119 en 120 zaak nummer LJN: BC7938, Hoge Raad, 01091/07 hoop dat hier een hoop mensen gebaat mee zijn

                            Comment


                              #29
                              Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                              met wel de aantekening erbij dat je dus een huisarts en een specialist achter je moeten hebben staan, je aantoonbaar moet lijden, je alle alternatieven hebt gebruikt/geprobeerd, en je tegelijkertijd stressbestendig genoeg bent om de vereiste continue aandacht voor dit proces erbij te houden.

                              Punt is dat een heleboel onderzoek niet pluis wordt gevonden door huisartsen en specialisten. Wietgerelateerd onderzoek. En waar jij als patient mee komt wordt beleefd bekeken en terzijde gelegd in het overgrote deel der gevallen. Mensen die ergens last van hebben waar cannabis een positieve invloed op heeft dienen eerst en vooral het "normale"traject te volgen van wat de farmaceutische industrie zoal op het menu heeft staan.

                              Ik hoef niet zo nodig "te mogen kweken", net zoals ik geen goedkeuring zoek om lopend een rood stoplicht te omzeilen als er niemand aan komt. Het zou leuk zijn als ik thuis wat zou kunnen experimenteren binnen, maar de consequentie van gepakt worden is out of my range, en ook nog eens opgelegd door de woningbouwvereniging, niet door justitie. Maar goed : ik ben gezond (tenminste lichamelijk...), wiet is een extraatje waar ik makkelijk zonder kan. Mensen die medisch afhankelijk zijn van wiet hebben natuurlijk een andere agenda.
                              Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                              Comment


                                #30
                                Re: Cannabis Wetgeving Nederland

                                kerel leest het bericht nog een keer en reageer dan op nieuw niet rot bedoeld maar wat je zegt zij ik ook al maar goed ik heb zelfs morfine gehad enzit in een rolstoel door de pijn dus denk wel dat het geloofwaardig overkomt dat ik pijn heb terwijl ik anderhalf jaar geleden vol op sporte thai boxen op wedstrijd niveau en 6 dagen werken als stratenmaker nu schop ik nog geen deuk in een pakje boter en verga ik van de pijn en ja cannabis verlicht de pijn herhaal verlicht neemt niet weg en koffie shop is vervuild apotheek is bestraad kun je beter tuinkruiden roken en thuis zelf kweken gaat mij echt wel lukken vriend ik heb gelukkg bert coumans achter me staan en die werkt met wernard bruining samen van mediwiet.nl en bert is van mediwiet groep limburg samen werken zij voor de legalizering van medi wiet bert wil me helpen met het vechten tegen justitie en ja mijn artsen staan gelukkig achter me en mdicijnen is bij mij niet meer gebaad en nu zeg ik tegen nederland fuck you ik zit met de pijn en en de natuur heeft me de pijn gegeven en de natuur kan me ook verlichten haha en wiet is bij mij geen extraatje maar helaas noodzakelijk voor mijn dagelijkse levensbehoefte om een beetje normaal door het leven te gaan ik heb mijn zenuwe in onderrug klem zitten en ik mijn nek ook waardoor mijn benen uit kunnen vallen en mijn rechter arm slaapt verschrikkelijke pijn in onderrug net of iemand een breinaald in je staartbeen steekt niet lekker moet ik zeggen maar wel bedankt voor je bericht jij hebt je huiswerk goed gedaan haha mvg gizmo

                                Comment

                                Bezig...
                                X