Beste medegrowers
na mij af te vragen waarom we eigenlijk spoelen, ben ik gaan googlen.
ik kom eigenlijk op slechts 1 antwoord uit, bij de vraag Waarom spoelen we?
Voor de Smaak
Dan heb je ook nog mensen die beweren dat de voeding achterblijft in de toppen en dat dat gevaarlijk is, maar dat kan natuurlijk van z'n leven niet want alle voedingsstoffen die een plant opneemt worden eerst in ionen opgebroken voor ze worden opgenomen, en komen dus niet zelf in de plant voor. Of ze hebben het over de glucose die de plant ervan gemaakt heeft, dat dat nog in de toppen zit. maar das toch helemaal niet erg? Lijkt me ook vrij sterk dat je dat er volledig uit krijgt.
Maar wat is dan de reden ?
is dat puur voor de smaak, dat spoelen?
Dat slaat toch nergens op? Dan geef je toch gewoon lekker in die 2 weken dat ze extra aandikken extra voeding, en daarna gewoon water curen voor de smaak?
Maar het lijkt me sterk dat ik de eerste ben die daar op komt..
Dus ik moet wel iets missen..
maar wat?
Ik hoopte dat jullie me kunnen helpen
na mij af te vragen waarom we eigenlijk spoelen, ben ik gaan googlen.
ik kom eigenlijk op slechts 1 antwoord uit, bij de vraag Waarom spoelen we?
Voor de Smaak
Dan heb je ook nog mensen die beweren dat de voeding achterblijft in de toppen en dat dat gevaarlijk is, maar dat kan natuurlijk van z'n leven niet want alle voedingsstoffen die een plant opneemt worden eerst in ionen opgebroken voor ze worden opgenomen, en komen dus niet zelf in de plant voor. Of ze hebben het over de glucose die de plant ervan gemaakt heeft, dat dat nog in de toppen zit. maar das toch helemaal niet erg? Lijkt me ook vrij sterk dat je dat er volledig uit krijgt.
Maar wat is dan de reden ?
is dat puur voor de smaak, dat spoelen?
Dat slaat toch nergens op? Dan geef je toch gewoon lekker in die 2 weken dat ze extra aandikken extra voeding, en daarna gewoon water curen voor de smaak?
Maar het lijkt me sterk dat ik de eerste ben die daar op komt..
Dus ik moet wel iets missen..
maar wat?
Ik hoopte dat jullie me kunnen helpen
Comment