Ik zou willen vragen aan medekwekers hier hoe zij slechte sporen herkennen in hun wiet.
Enkel visueel heb ik moeite ermee, en vooral bij het uitdrogen , verdwijnt het veelal bij mij. Als ik twijfel gooi ik wel weg, maar wat bang van het geen ik niet opmerk.
Dan zag ik dat je weinig opties had hierin :
-Visueel
-Onder de loep, trichjes zijn vervormd
-zelf opkweken bij grinden , petrischaal en sporentellen na wachten.
Er is zoiets als bacterieen die zuurstof aangeven , en bv bij h. Pylori de maagbacterie heb je al een bakje die je adem meet omdat enkel bij bacteriele infectie dat in je adem hebt.
Wat zou het tof zijn om een bakje te hebben die kan meten of er in je weckpot contaminaties zijn.
zie foto , dit spot ik nog net.
Onder de juiste omstandigheden groeien sporen door, of stoppen ze van vermeerderen? Wss niet omdat ze voeding hebben, samen met een lv die past dan.
17603596210762959438647275597546.jpg
Ik zou graag een soort zekerheid opbouwen die verder gaat dan mijn zintuigen want deze takelen af eigenlijk.
Geur en smaak zelfs zicht en gehoor zijn verminderd dus vertrouw ik er minder op. Na lang zoeken denk ik de basis van dat probleem ook gevonden te hebben. Chronisch inflammatie is een probleem, omdat onze geneeskunde en medicijnen jammer genoeg niet gebaseerd zijn op preventie ervan. Er is altijd een trigger , en omkeerbaarheid uit kennis en kracht. Symptoomverlichting maskeert maar brengt veel meer op.
. Om verder te gaan, nat knippen is beter, maar bij moeilijke grote toppen moet je ze helemaan bepotelen, en je kan net te laat geknipt hebben , waardoor je pas in je pot schimmel kweekt.
Ook had ik vragen over hoe wiet zich ontwikkelt hoe suikers omgezet worden en of men weet of het schadelijker is om verse wiet te roken, voor alle processn gebeurd zijn ?
Dank bij voorbaat voor het meedenken!
Enkel visueel heb ik moeite ermee, en vooral bij het uitdrogen , verdwijnt het veelal bij mij. Als ik twijfel gooi ik wel weg, maar wat bang van het geen ik niet opmerk.
Dan zag ik dat je weinig opties had hierin :
-Visueel
-Onder de loep, trichjes zijn vervormd
-zelf opkweken bij grinden , petrischaal en sporentellen na wachten.
Er is zoiets als bacterieen die zuurstof aangeven , en bv bij h. Pylori de maagbacterie heb je al een bakje die je adem meet omdat enkel bij bacteriele infectie dat in je adem hebt.
Wat zou het tof zijn om een bakje te hebben die kan meten of er in je weckpot contaminaties zijn.
zie foto , dit spot ik nog net.
Onder de juiste omstandigheden groeien sporen door, of stoppen ze van vermeerderen? Wss niet omdat ze voeding hebben, samen met een lv die past dan.
17603596210762959438647275597546.jpg
Ik zou graag een soort zekerheid opbouwen die verder gaat dan mijn zintuigen want deze takelen af eigenlijk.
Geur en smaak zelfs zicht en gehoor zijn verminderd dus vertrouw ik er minder op. Na lang zoeken denk ik de basis van dat probleem ook gevonden te hebben. Chronisch inflammatie is een probleem, omdat onze geneeskunde en medicijnen jammer genoeg niet gebaseerd zijn op preventie ervan. Er is altijd een trigger , en omkeerbaarheid uit kennis en kracht. Symptoomverlichting maskeert maar brengt veel meer op.
. Om verder te gaan, nat knippen is beter, maar bij moeilijke grote toppen moet je ze helemaan bepotelen, en je kan net te laat geknipt hebben , waardoor je pas in je pot schimmel kweekt.
Ook had ik vragen over hoe wiet zich ontwikkelt hoe suikers omgezet worden en of men weet of het schadelijker is om verse wiet te roken, voor alle processn gebeurd zijn ?
Dank bij voorbaat voor het meedenken!







Comment