Mededeling

Collapse
No announcement yet.

3x LSD + 1x Chronic Thunder van Barney's Farm in SCROG onder COB's

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  3x LSD + 1x Chronic Thunder van Barney's Farm in SCROG onder COB's

  Korting op 420shop
  Aangezien mijn kweek bijna ten einde loopt en de volgende generatie alweer uit de luiers is ben ik alvast begonnen aan een nieuw verslag. De jonkies zijn ondertussen een week of 4 uit, ze hebben recht op een eigen plekje ​ Ik kan mij wat vergissen in de dagen, ze staan ca. 4 weken maar weet niet meer precies welke dag de foto's zijn gemaakt. Echt spannend vind ik dat ook niet, als ze dadelijk in de bloei gaan vind ik interessanter om het bij te houden.

  Ik kweek onder 8 COB's, in totaal ca. 400 watt. Ook deze ronde gaan we weer scroggen. De voeding komt van Hy-Pro en als medium gebruik ik een Lightmix zonder merk. De planten komen straks in 40 liter Rootpouche te staan.
  Ik heb deze keer gekozen voor 3 x LSD + 1 x Chronic Thunder van Barney's Far, voornamelijk Indica's met een hoog THC gehalte. Hoop weer bankplakkers te kweken

  Ik ben 4 weken geleden begonnen met kiemen in een turftablet, na een paar dagen zijn ze boven komen piepen en heb ik ze in 0,6 liter potjes gestoken in de zaai- en stekgrond welke ik ingewaterd heb. Ze stonden er zo bij ;

  Week 1.jpg ​​​


  De plantjes staan in een klein voorgroeitentje, Secret Jardin DP 60. Deze meet 60x40x60cm. Er hangt 2 x 55 w TNeon in en een badkamerafzuiger voor de overtollige warmte.

  Na ongeveer een week heb ik ze omgepoot in kleine rootpouches, hierna worden ze nog 1 x omgepoot in hun definitieve schoenen. Toen zagen ze er zo uit (de plantjes in de kleine potjes zijn niet van mij, die zijn inmiddels geadopteerd) ;

  ​​​ Week 2.jpg

  Ze hebben hier alleen (afgezuurd) water gekregen en ze zijn in de Lightmix gezet waar voor 1 2 weken voeding in zit. Voorlopig dus alleen water.

  Een weekje later zijn ze goed aangeslagen en groeien ze vrolijk verder. Ze hebben tot dan nog steeds alleen maar water gekregen.
  ​​​
  Week3A.jpg Week3B.jpg
  ​​​ ​​​
  image_327374.jpg


  Paar dagen geleden zag ik wat vlekjes ontstaan en ben ik begonnen met wat voeding. Ze krijgen een halve dosis wortelstimulator mee en een halve dosis voeding, EC zat op 0,7. Deze ga ik vanaf nu verhogen. De plantjes zagen er toen zo uit ;


  ​​​ ​​ Week 4A.jpg Week4B.jpg


  Gisteren heb ik de 2 grootste (de linker 2 ) getopt. Foto's komen een andere keer. De andere krijgen nog even de kans om een beetje bij te groeien.

  Ze krijgen sinds donderdag ongeveer een halve liter water per dag. Dacht eerst dat het teveel zou zijn maar ze staan 's avonds weer licht dus ze drinken best gulzig. Je ziet ze iedere dag groeien, lamp hangt al bijna aan get plafond dus echt lang kunnen ze niet meer in het tentje blijven staan. Moet wel zeggen dat de lamp 24 uur brand om de temperatuur een beetje hoog te houden en die Rootpouches laten het water ook makkelijker verdampen dan in normale potten. Als ze dadelijk in het grote hok gaan plaats ik ze onder het 18/6 regime.  Afgelopen donderdag stonden ze er zo bij ;

  IMG_4944.jpg IMG_4945.jpg

  Ik heb ze ook een keer wat bladvoeding gegeven, vinden ze ook wel lekker.

  Het begin is er. Zodra het hok leeg is kunnen de jonkies erin, hopelijk duurt het niet al te lang meer want deze groeien harder dan verwacht...

  Tot de volgende keer maar weer
  Attached Files
  Last edited by Flip Hasjkip; 9th March 2019, 14:27.
  Een dag zonder wiet kent Flip niet.

  #2
  hopla first in line zal die chronic thunder in de gaten houden lijkt me wel wat zelf een keer te doen.
  Succes weer!

  edit: zie geen pics flip!
  Ad usum proprium!

  Comment


  • Flip Hasjkip
   Flip Hasjkip commented
   Editing a comment
   Geen pics ? Hoe kan dat nou weer, zie ze allemaal, server zal wel gaar zijn Zal eens kijken of ik het kan fixen.

  • ganjagast
   ganjagast commented
   Editing a comment
   Yes kan ze nu wel zien!

  #3
  Succes flip
  garfield-cartoon-smoke-weed-memes-800x800.jpg
  Haze kweek #1,Haze kweek #2,Indica/sativa, weske's indoor garden

  Comment


   #4
   Niet te stoppen eh
   Dat zijn een paar knappe dames Flip.
   Mooi breed blad.
   Howto: meerdere foto's uploaden en tussen je bericht plaatsen

   ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~BuitenQweeksels ~

   Comment


    #5
    Hallo Flip!

    Ik kijk graag met je mee, mooie plantjes hoor


    Grote Groeten
    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


     #6
     succes flipper

     Comment


      #7
      Ik schuif een stoel bij, succes!!

      Comment


       #8
       Ziet r goed uit flip. Ben benieuwd wat je er met je cobs gaat afhalen.
       succes

       Comment


        #9
        Welkom allen

        We zijn een weekje verder, de plantjes groeien fijn door. Ze krijgen ca. een halve liter water om de 1 2 dagen. Qua voeding geef ik ze 1 x in de week Spraymix en 1 x in de week een halve dosis voeding met Root stimulator mee. Tot nu toe geen tekorten en de kleur is goed.

        Dinsdag stonden ze er zo bij, alles was op dat moment 1 x getopt. Ik heb ze bespoten met een halve liter water aangemaakt met 2,5 ml Spraymix.

        IMG_4967.jpg IMG_4966.jpg


        IMG_4968.jpg


        Vrijdag hebben ze geen drinken gehad, Zaterdag hingen de bladeren een beetje dus dat is voor mij het teken dat ze meer gaan drinken en ik geen dag meer kan overslaan. Vanaf nu krijgen ze dus dagelijks iets.
        Ik heb nog wat getopt en in totaal 2 liter water gegeven met met 5 ml Rootstimulator (halve dosis) en wat voeding, EC zat op 0,8. Ze stonden er (voor de watergift) zo bij ;


        IMG_4981.jpg IMG_4982.jpg IMG_4984.jpg

        So far so good, deze week ga ik oogsten, dan is het bloeihok vrij en kunnen deze verhuizen. Hoop dat ze het nog even volhouden in het kleine tentje, de lamp kan ik niet hoger hangen dus dat wordt nog een beetje buigen of snoeien. Komt goed !

        Fijne Zondag iedereen, weer is iets beter dan verwacht dus ik ga er nog even uit zometeen met de hond
        Een dag zonder wiet kent Flip niet.

        Comment


        • Weske
         Weske commented
         Editing a comment
         Mooi,stevig,goede kleur,lekker volle planten...
         Die gaan lekker flip ga zo door

        • ganjagast
         ganjagast commented
         Editing a comment
         Mag ik de spuit even terug hebben, moet die van mij ook een neveldouche geven.. Jij ook een fijne zondag!
         ps. je planten staan er goed bij!

        #10
        Wauw, dat zijn mooie jongedames Flip!!

        Zitten zowat in de bloei van hun leven zou ik zeggen ja, ze zijn nu dus 5 weken?


        Ik wil voor mijn volgende verbeteringen ook wortelsim en bladvoeding gaan gebruiken, ik zie wel verschillen in groei tussen Weske en jij ten opzichte van mij. Alhoewel dit natuurlijk veel meer redenen kan hebben, 24 uur licht bijvoorbeeld. Ook nieuw voor mij, ik dacht alleen voor AF's. Groot verschil?

        Ook een EC-meter staat op de planning, ik dacht eerst dat deze alleen voor hydrokweek gebruikt werd. Merkte jij echt vooruitgang in je resultaat met gebruik van de EC?

        Wat zijn volgens jou de voordelen van rootpouches?


        Nou, vragen zat, maar ik denk ook dat ik veel van je kan leren . Ben benieuwd naar je scrog!        Grote Groeten        "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
        "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
        "Ajeto" - Buurman en Buurman

        Comment


        • Flip Hasjkip
         Flip Hasjkip commented
         Editing a comment
         Thanks

         Ze zijn inderdaad 4 5 weken oud.

         De een is fan van wortel sim, de andere niet en vindt het niet nodig. Ik gebruik het minimaal, 1 x in de week. Als het op is zal ik eens een run doen zonder om te vergelijken.

         De bladvoeding vind ik wel fijn, ik zie ze er echt van opfleuren. Gebruik het ook wel eens in combinatie met Neemolie, preventief tegen ongedierte. Het laat geen residu achter zoals ik met Vitarace van Plagron wel had.

         24 Uur licht doe ik nu in de winter om de temperatuur op peil te houden. In de zomer doe ik 18 uur om de temp juist weer wat naar beneden te krijgen. Er wordt gezegd dat ze onder 24 uur licht wat kleiner en gedrongen blijven. Links achter heeft wat meer strek dan de 2 rechtse, zal met de Pheno te maken hebben. Links voor is een andere soort.

         Dit is de pas mijn 2de run met minerale voeding, hiervoor gebruikte ik biovoeding welke je niet hoeft af te zuren. Kan je niet zeggen wat het verschil is tussen wel of geen ec meter gebruiken bij het gebruik van minerale voeding.

         Bij de rootpouches heb ik het idee dat er wat meer lucht aan het medium kan komen en daardoor de kans op overbewateren afneemt. Verder vind ik ze wel handig qua opbergen en schoon maken. Als je er veel zet kan je ze beter in je hok passen, beetje kneden zeg maar Er wordt ook gezegd dat de wortels beter blijven groeien omdat ze aan airpruning doen.

        • Takketoelli
         Takketoelli commented
         Editing a comment
         Bedankt voor de info!

         Bladvoeding ga ik als eerste proberen. Die rootpoucheszullen ook wel zorgen voor betere wortelgroei ja, daar ga ik eerder voor dan de wortelsim denk ik.
         Maar eerst een nieuwe filter, ik heb op het moment geen reserve en dat bevalt mij niet zo

        • Jamzieman
         Jamzieman commented
         Editing a comment
         Awel Flip da ondervind ik nu dat ook dat residu van die vita race en je ziet het wel hard op het blad de lichtbruine kringen.
         Is dit nadelig voor lichtopname of dergelijke want anders wordt het nut, nutteloos grts

        #11
        Ziet er goed uit! Ik volg ook terug!
        https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...esia-lemonator

        Comment


        #12
        Mooie gezonde dames heb je daar staan!

        Comment


        #13
        Zo, weer een paar dagen verder en het bloei hok is ondertussen leeg gekomen.

        De kleintjes zijn omgepoot, denk dat ze de verse aarde wel kunnen waarderen. Was ook nodig want de onderste bladeren werden geel, de voeding zal op zijn geweest in de oude potgrond. De rootpouches waren mooi vol geworteld, ze kwamen makkelijk uit de potten vandaag. Ze staan nu in de 40 liter potten, de aarde heb ik ingewaterd met 5 liter water met een halve dosis wortelstimulator. De aarde kwam redelijk vochtig uit de zak dus ik denk dat 5 liter voldoende moet zijn. Ik laat ze voorlopig even staan zo, als ze weer aanslaan zal ik eens flink gaan wateren.

        Ze staan al tegen het net aan dus lang hoeven ze niet meer te staan voordat de lamp om kan, ik denk 1 2 weekjes nog. Eens zien wat ze doen.

        Hier komen de foto's, meer heb ik vandaag niet te zeggen

        IMG_5017.jpg IMG_5018.jpg

        IMG_5019.jpg IMG_5020.jpg
        IMG_5022.jpg IMG_5021.jpg


        Attached Files
        Een dag zonder wiet kent Flip niet.

        Comment


         #14
         ziet erg goed uit ik volg!!!!!

         Comment


          #15
          Ze gaan hard nog even zitten ze alweer boven t net
          Haze kweek #1,Haze kweek #2,Indica/sativa, weske's indoor garden

          Comment

          Footer Left Ad

          Collapse
          Bezig...
          X